שמירה על תזונה בגיל השלישי: תפקיד המפתח של הדיאטנית הקלינית
בגיל השלישי, תזונה מאוזנת היא מפתח לבריאות, עצמאות ומניעת סיבוכים רפואיים. עם ההזדקנות משתנים הצרכים הפיזיים, מופיעים אתגרים כמו ירידה בתיאבון, קושי בבליעה או תת תזונה, ולצידם מחלות כרוניות או ירידה בשריר. דיאטנית קלינית בגיל המבוגר תורמת בזיהוי מוקדי סיכון, ליווי והדרכה, לשם שיפור התפקוד, חיזוק הגוף ושמירה על איכות חיים גבוהה.
כדי להטמיע, העתיקו את כתובת האינטרנט והדביקו באתר וורדפרס
כדי להטמיע, יש להעתיק ולהדביק את הקוד לאתר